С увеличаването на хората, които страдат от наднормено тегло или затлъстяване се появиха различни диети и хранителни режими. Всяка една диета, която се появи в публичното пространство се обявява да „ефективна”, „светкавична” и напълно „безопасна” и един доста голям процент от хората, които искат да свалят килограми опитват подобни диети искрено вярвайки, че те ще им помогнат. Вместо това се оказва, че диетата препоръчана от приятелка или прочетена някъде не само няма голям ефект, но и след приключването ѝ килограмите се връщат отново.
Защо?
Всеки организъм е различен и не всяка диета е полезна и подходяща. За да има наистина ефект, диетата трябва да бъде изготвена от експерт.
Посещавайки диетолог, той ще обърне внимание на начина ви на хранене, ще вземе под внимание здравето ви и ще ви изготви индивидуален режим, който да следвате. Единствено чрез здравословна и балансирана диета можете да бъдете сигурни, че килограмите няма да се върнат, а здравословни проблеми като високо кръвно налягане, проблеми с черния дроб, бъбреците и сърцето ще останат в миналото.
Ако и вие търсите начин да се почувствате отново комфортно в тялото си и търсите експерт по хранене, свържете се с мен!
Като един от водещите диетолози в Пловдив ще изготвя специално за вас подходящата здравословна диета, която наистина ще има ефект!

Имате нужда от помощ? Свържете се с мен!